Η Θύρα 7 για τα όσα γράφει σήμερα το SDNA



Η Θύρα 7 μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook πήρε θέση για τα όσα γράφτηκαν ΚΑΙ σήμερα από το site SDNA και όλα όσα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα : "Για μια ακόμα φορά η γνωστή ιστοσελίδα της εργολαβικής δημοσιογραφίας και λάσπης, το sdna, χρηματοδοτούμενο από Σαββίδη, Αλαφούζο και Μελισσανίδη, προσπαθεί να προκαλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και να διαστρεβλώσει και πάλι την αλήθεια.

Με αφορμή τα γεγονότα της Λαυρίου και σειρά δημοσιευμάτων από την εν λόγω ιστοσελίδα από χθες οι Ολυμπιακοί παρουσιάζονται περίπου ως τέρατα από δημοσιογράφους τύπου Ασβεστά, οι οποίοι προκειμένου να πάρουν το βρώμικο μεροκάματο, γράφουν ότι τους πουν ή μάλλον ότι τους υπαγορεύσουν.

Τόσα αφιερώματα έγιναν από χθες το βράδυ και αναμασούν την πράσινη προπαγάνδα εκείνης της εποχής χωρίς να αλλάξουν ούτε... κόμμα.

Αναμοχλεύουν την υπόθεση διαρκώς με αμφιλεγόμενες καταθέσεις και αποσπάσματα από καταθέσεις που δεν έγιναν δεκτές από το δικαστήριο.

Παρουσιάζουν «ομολογίες» που δεν ξέρουμε αν είναι καν αληθινές, εμπλέκουν στοχευμένα ανθρώπους του Ολυμπιακού που αθωώθηκαν πανηγυρικά από τη δικαιοσύνη. Είναι η γνωστή τακτική της λάσπης και σκευωρίας που προσπαθεί να δημιουργήσει κατηγορούμενους από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Αυτό δυστυχώς συνεχίζεται και στις μέρες μας.

Αφού λοιπόν ο Ασβεστάς και οι όμοιοι του θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ και να πουν στον κόσμο τι έγινε στην Παιανία, ας βγάλουν το επίσημο πόρισμα για τα γεγονότα. Γιατί το πόρισμα μετράει. Τολμάνε να το βγάλουν ή τους βολεύουν οι σκιές;

Ειρωνεύονται την αναφορά από τη δικαστική έδρα για το «αν οι αστυνομικοί ήταν... Παναθηναϊκοί» (βλέπε Γκιουζέλης) αλλά ξέρουν καλά ότι το δικαστήριο υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε μια δικογραφία για οπαδούς του ΠΑΟ που ήταν «δεμένη» και με ομολογίες αφού έδωσαν ο ένας τον άλλον (αποδεικνύεται και από το πόρισμα) η οποία εξαφανίστηκε και αντιθέτως χωρίς καμία ομολογία βρέθηκαν κατηγορούμενοι 30 οπαδοί του Ολυμπιακού. Την στιγμή μάλιστα που το πόρισμα αναφέρει ότι ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟ που περίμεναν οπλισμένοι σε ενέδρα και πάνω από 30 λεπτά και εκτόξευσαν δεκάδες μολότοφ και άλλα εκρηκτικά και χημικά.

Γι’ αυτό λοιπόν «αδέκαστε» Ασβεστά έγινε η αναφορά για μονομέρεια των Αστυνομικών. Τόσα χρόνια πέρασαν από εκείνο το δικαστήριο και ακόμα δεν μας είπατε όλοι οι Ασβεστάδες αυτής της χώρας. Γιατί δικάστηκαν μόνο οι Ολυμπιακοί;

Και αφού είναι «γάτες» ή νομίζουν ότι είναι γιατί δεν μας λένε οι Ασβεστάδες και οι όμοιοι τους αν είχε γίνει δικογραφία για τους οπαδούς του ΠΑΟ και γιατί δεν προχώρησε ποτέ; Γιατί δεν ψάχνουν πρώτα να μας πουν τι απέγινε και ποιό μαγικό χέρι την εξαφάνισε και μετά να γράψουν εξυπνάδες. Και τότε όπως και τώρα υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά από τις αρχές. Οι Ολυμπιακοί καταδιώκονται και οι χαϊδεμένοι των αρχών είναι αυτοί που ήταν και τότε και οι κατηγορίες τους... εξαφανίστηκαν.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει τι είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και το πόσο βρώμικο πόλεμο κάνει στον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μαρινάκη, στους ανθρώπους της ομάδας μας, στους αθλητές του Συλλόγου, στους προπονητές, στην οικογένεια του Ολυμπιακού.

ΥΓ.: Για τις μαχαιριές στην καρδιά που δείχνουν θανατηφόρο πρόθεση και δεν είναι θάνατος από σωματικές βλάβες σε συμπλοκή, κάποιους μήνες αργότερα, σε οπαδό του Ολυμπιακού, δε θα δείτε αφιερώματα σε αυτή την ιστοσελίδα και δεν θα ασχοληθούν με αυτή τη δολοφονία οι Ασβεστάδες και οι Λαμπρόπουλοι.

ΥΓ.2: Το οπαδικό κίνημα (και ειδικά η Θύρα 7) δεν αποδέχεται κανέναν που έχει πρόθεση να σκοτώσει άνθρωπο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.